Projecten

Naast onze vaste activiteiten verzorgt De Volkskeuken workshops en presentaties. Wat we graag doen en waar we goed in zijn is samen met vrijwilligers van jouw evenement het eten van jullie bezoekers te verzorgen.

Presentaties die we verzorgen zijn interactief en komen het beste tot hun recht op locatie, op de dag van een volkskeuken evenement…..Voelen en zien is toch een andere ervaring dan een verhaal met alleen maar woorden.

Aan komende projecten

6 oktober 2023 – Veld excursie universiteit Leiden
Samen met Stadsoase Spinzahof verzorgen we een gastles voor De Universiteit Leiden. De studenten komen achter de boeken vandaan en krijgen een stukje praktijk mee. De thematiek voor deze dag is ‘grassroot grown leadership’ door De Volkskeuken en ‘How to build an urban oasis and empower a local community’ door Stadsoase Spinozahof.

15 oktober 2023 – Wereldvoedseldag
Initiatiefnemer en buurtbewoner Ellen verzorgt samen met De Volkskeuken een buurtevenement voor Wereldvoedseldag Op deze dag is de hele buurt welkom om lekker te eten, te genieten en stil te staan bij hoe belangrijk goed eten is voor iedereen. Het thema voor deze dag is ‘Ontbijt wereldwijd’. Ellen heeft recepten verzameld in de buurt. De gerechten worden deze dag door buurtbewoners klaargemaakt. Voor kinderen zijn er activiteiten als pizza maken en springen op een luchtkussen. Kom je ook?

Wil je met ons samenwerken? Neem dan contact op via info@volkskeuken.org.