Over De Volkskeuken

De Volkskeuken is een sociaal maatschappelijk project, waarbij elkaar werkelijk ontmoeten het doel is. Deze doelstelling komt voort uit mijn diepe persoonlijke overtuiging dat als we dingen ten goede willen veranderen (voor de aarde, onze naasten en geliefden, onze directe leefomgeving, etc.) we moeten leren er voor elkaar te zijn en voor elkaar te zorgen. Elkaar ontmoeten is een eerste stap.

Elkaar verdient een toelichting. Met elkaar bedoel ik dat je in contact komt met mensen die je normaal gesproken niet zo snel ontmoet, laat staan mee aan tafel zit.
Iedereen leeft in bepaalde mate in een sociale bubbel. Een kijkje in andermans bubbel is mooi, soms confronterend, maar kan door wederzijds begrip een band scheppen die er eerst niet was.

En dat gewoon aan tafel.

–Liselotte–

De wereld leuker en gezelliger maken voor een grotere groep mensen kunnen we zelf. Maar wel samen. En daarvoor moet je elkaar kunnen ontmoeten. Dit is kort samengevat het idee achter De Volkskeuken.

Deelnemen
Je bent van harte welkom in de Volkskeuken, dat kan zijn 1x per maand, 1x per week, soms, een half uur, 2 uur enz. Wat bij jou past. Interesse? Neem contact met ons op.

Initiatiefnemer
De Volksbakkerij is initiatiefnemer en sponsor van de Volkskeuken.